Preturi

Daca trimiti deja cu o alta agentie, contacteaza-ne si poate oferta si serviciile noastre de e-mail marketing vor fi mult mai atractive din toate punctele de vedere.

Beneficiaza de cele mai mici preturi pentru trimitere newsletter in INBOX.

Spuneti-ne ce aveti nevoie si o sa gasim cea mai buna solutie pentru dvs.

Oferim o metoda simpla de plata: Abonament Lunar (Indiferent daca veti consuma sau nu numarul de trimiteri alocate, costul este acelasi si numarul de trimiteri ramase NU se reporteaza in luna urmatoare).

Daca aveti < 200.000 de trimiteri intr-o luna, contactati-ne si puteti obtine o oferta personalizata in functie de nevoile dvs.


Trimiteri/luna Suport tehnic Raport detaliat Urmarire Google Analytics Cost Lunar
<5.000 inclus Da Da 10€
<10.000 inclus Da Da 29€
<50.000 inclus Da Da 49€
<100.000 inclus Da Da 69€
<200.000 inclus Da Da 99€
>200.000 inclus Da Da contacteaza-ne


Exemplu trimiteri : aveti 10.000 adrese de email si trimiteti de 4 ori pe luna rezulta 40.000 trimiteri.


*Preturile sunt exprimate in Euro se calculeaza la cursul BNR din ziua facturarii si nu contin TVA.

Conditii generale trimitere newsletter

- baza de date cu emailuri trebuie sa va apartina (email-urile trebuie sa fie ale colaboratorilor, celor inscrisi pe site, cei care plaseaza comenzi in magazinul online....s.a.m.d.)
- bounce rate nu trebuie sa depaseasca 5%
- complain rate sa nu fie mai mare de 0,1%

Daca indicatorii de mai sus vor fi depasiti contul se suspenda si pierdeti suma platita pe abonament cat si dreptul de a mai trimite.

Daca aveti baze de date de email cumparate (achizitionate din alte surse) va rugam sa nu ne contactati, nu vom permite trimiterea sub nicio forma.

Daca adresele de email sunt ale clientilor/colaboratorilor dvs. si aveti acordul lor de trimitere nu trebuie sa va faceti nicio problema, 100% va veti incadra in parametrii de mai sus.