Servicii


netSEO Marketing va ofera ajutorul de care aveti nevoie in email marketing plus toata consultanta si implementarea pentru initiativele voastre de marketing online.

Avem cel mai bun program de trimitere de e-mailuri in masa care gestioneaza listele de e-mail ale dumneavoastra si creaza o campanie de marketing prin e-mail in cativa pasi simpli.

Crearea propriilor template-uri grafice, liste de administrare, trimitere de newslletere si analizarea statisticilor campaniei nu a fost niciodata mai usor de gestionat.

Pe de o parte creezi newslettere si gestionezi liste direct de pe interfata, pe de alta parte ai un serviciu cloud de urmarire a e-mailului ce se ocupa de rapoartarea si imbunatatirea campaniei tale de e-mail.


Caracteristicile Programului de Newsletter:

1. Management Abonati
Numar nelimitat de utilizatori si clienti
Numar nelimitat de liste de email

Liste de abonati. Listele pot fi usor create si abonaţii importati in sistem.
Import abonati (fisiere CSV, XLS )

2. Management Campanie
Template-uri implicite responsive. Cu template-urile predefinite editabile, pe care le gasesti in cont, trimiti campania de email marketing in doar cateva momente.
Numar nelimitat de campanii
Functie de test a campanie catre adrese multiple
Upload HTML prin arhiva ZIP
Livrare prin orice server SMTP
Suport de e-mail cu lista neagra
3. Rapoarte si Statistici
Statistici detaliate ale campaniei
Statistici campanie export

Harta cu activitatea abonatilor din campanie
Suportul extensiilor personalizate
Management chei API
Servicii de localizare IP


Analizati campaniile de email.In cadrul campaniei puteti urmari un sistem de statistici, Tracking stats , din care veti stii numarul de mesaje citite si accesate, numarul de persoane care au dat unsubscribe si alte detalii.